Bun venit pe Site-ul Oficial al celei mai renumite doctore nutritioniste din Bucuresti, acreditata de Comitetul Internaţional Olimpic, Lector Dr. Lygia Alexandrescu.

Lector-dr.-Lygia-Alexandrescu Cea mai buna descriere si cel mai bun portofoliu al activitatii sale ca doctor nutritionist, nu se inventeaza si nu se pastreaza mai bine, decat prin numeroasele aparitii in presa din Romania. Sfaturile nu numai ca se bazeaza pe cunostinte si experienta in domeniul nutritiei, ci pe rezultatele pacientilor care nu au intarziat sa apara in conditiile respectarii regulilor impuse, in dietele prescrise de catre nutritionista.
Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, Dr. Lygia Alexandrescu a enuntat principalele reguli care stau la baza unui regim ambitios de slabire masiva in doar 6 luni. Este vorba de pierderea a 45 kg, doar cu respectarea unor pasi importanti care in principal se bazeaza pe respectarea meselor din zi si absenta gustarilor intre mese. Pentru parcurgerea articolului, vezi sursa.
O alta publicatie autohtona, expune succint cum sa ne mentinem greutatea optima a corpului in conditiile respectarii meselor din zi, cu conditia sa nu uitam de importanta lichidelor. Cat despre deserturi: “Desertul ideal se poate consuma ca gustare între mese şi trebuie să constea într-un bol de căpşuni sau cireşe, o piersică sau o felie de pepene.”, spunea Dr. Nutritionist Lygia Alexandrescu pentru publicatia Ring.